Windows Media Center + Dreambox = sant

En kollega viste meg noe stilig før helgen, og jeg har selv testet dette i dag, og stadfestet at dette er fantastisk! Hvis du har en dreambox, må du teste dette.

Det du trenger: En dreambox og en PC med Windows 7 (en versjon som inkluderer Windows Media Center). Så må du kjøpe et program som heter DVBLink for Dreambox: http://dvblogic.com/dreambox.php Dette kan du teste gratis i 20 dager for å se om det er noe for deg, det koster ca. 180 kroner å kjøpe det.

Hva får du?
DVBLink for Dreambox lager 4 virtuelle tv-tunere i Windows. Disse er koblet mot dreambox’en(e) din(e), og gjør at du kan se på TV som om du hadde et tv-kort i pc’en med kort for å dekode alt som dreambox’en(e) din(e) kan. Helt sømløst.

Med på kjøpet får du EPG fra Microsoft, og mulighet for å bruke XMLTV til EPG på de kanalene som ikke Microsoft støtter direkte. Du får også opptaksmuligheter. Windows Media Center fungerer med pause-funksjon, den tar opp de siste x antall minutter så du kan hoppe tilbake og se noe om igjen, du kan ta opp et hvilket som helst program fra EPG’en, eller velge å ta opp en hel tv-serie. Alt sammen veldig brukervennlig.

Absolutt verd en titt hvis du har en dreambox og ønsker tv på en PC, f.eks. en media-pc i stuen.

Sjekk ut vedlagte screenshots.

123

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: